Στην πραγματική ζωή, μάθε να μην φοβάσαι τα unfollow

by karderinos

Νομίζω στα 36 μου και με έναν ιδιαίτερα κοινωνικό χαρακτήρα μπορώ να έχω άποψη για τις ανθρώπινες σχέσεις χωρίς να είμαι λάηφ κόουτσ! Βλέπεις όλα αυτά τα χρόνια δεν σταματάω να γνωρίζω καινούριους ανθρώπους, φταίει η δουλειά μου ή ότι είμαι ένας τύπος που σε όποια παρέα πάει θα μιλήσει σε όλους (και θα τους ακούσει όλους) και το βράδυ πριν κοιμηθεί θα νιώθει ότι έχει μιλήσει πολύ και όλο αυτό το μπλα μπλα του ρούφηξε την ενέργεια.

Το να έχεις πολλά άτομα γύρω σου σε αυτήν την μικρή ζωή που ζούμε είναι πραγματικά όμορφο, πάντα μαθαίνεις κάτι καινούριο ακόμα και από αυτόν που δεν σου ταιριάζει πολύ, θέλει όμως μια ισορροπία. Αν κάτι έμαθα όλα αυτά τα χρόνια είναι ακριβώς αυτό, θέλει μια ισορροπία.

Σε καμία περίπτωση μην πάρεις όλους τους ανθρώπους που θα συναντήσεις στα σοβαρά.

Κάποιοι δεν σου ταιριάζουν, κάποιοι είναι τοξικοί γιατί ποιος ξέρει τι θα έχουν περάσει, κάποιοι πρεσβεύουν εντελώς διαφορετικά πράγματα από εσένα και κάποιοι απλά… δεν σε γουστάρουν αλλά δεν θα το μάθεις ποτέ. Αυτούς λοιπόν, μην φοβηθείς να τους κάνεις unfollow.

Κάποιοι είναι μαζί σου επειδή έχουν την ανάγκη σου, κάποιοι δεν σε θαυμάζουν αλλά ίσως να σε ζηλεύουν κάποιοι δεν σε εκτιμούν και δεν τους ενδιαφέρει η άποψή σου, κάποιοι δεν είναι όπως εσύ στις καλές σου μέρες.

Αυτοί λοιπόν δεν σου ταιριάζουν, ίσως σου μεταδίδουν αρνητικά vibes και να είναι άτομα που δεν πρέπει να είναι στην δική σου ζωή, και όχι…δεν είναι απαραίτητα κακοί άνθρωποι, απλά δεν ταιριάζουν με σένα, δεν κάνετε fit που λέμε και άρα δράσε. Πες άντε γεια, και δεν είναι κακό.

Πες το με ευγένεια, και με απόλυτη ειλικρίνεια. Δείξτο με τον τρόπο σου χωρίς να προσβάλεις ή να κάνεις αυτά που δεν θες να σου κάνουν. Όταν κάτι σε ενοχλεί να το λες, και να το το λες δυνατά χωρίς φόβο και πάθος. Η ζωή σου είναι μικρή και εσύ είσαι ο μοναδικός προστάτης του εαυτού σου, προστάτεψε την λοιπόν και στην πραγματική ζωή μάθε να μην φοβάσαι τα unfollow.

Η Θετική ενέργεια θα είναι με το μέρος σου, αφού οι αρνητικοί άνθρωποι δεν θα έχουν πρόσβαση στην καθημερινότητα σου. Σου εύχομαι μια ζωή με unfollow που θα σε κάνουν για πάντα δημιουργικό και χαρούμενο!

You may also like

1 comment

Τι μου έμαθε η Καραντίνα - Karderinos May 26, 2021 - 2:29 pm

[…] Στην Πραγματική Ζωή, Μάθε Να Μην Φοβάσαι Τα Unfollow […]

Reply

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More