Σε αυτό το Ελληνικό Spa, μπορείς να …πιεις ιαματικό νερό!

by karderinos

Υπάρχουν χιλιάδες spa ανά τον κόσμο, η ανάγκη των ανθρώπων για χαλάρωση ευεξία και τόνωση σε νου και σώμα είναι μεγάλες και έτσι ακόμα και σε μικρές πόλεις συναντάμε διάφορα κέντρα ευεξίας. Διαλέξαμε να σας παρουσιάσουμε αυτό το Ελληνικό Spa που αποδεδειγμένα εκτός από την χαλάρωση που μπορεί να προσφέρει, σου δίνει ένα ακόμα δυνατό λόγο να το επισκεφτείς!

Φυσικά μιλάω για το Loutraki Thermal Spa που είναι από τα ελάχιστα στον κόσμο με Ποσιθεραπεία! Εκτός από τη Λουτροπεραπεία που αγαπάμε να κάνουμε σε αυτό το spa (όσοι ακόμα δεν το έχετε δοκιμάσει κάντε το άμεσα), το Ιαματικό Νερό Λουτρακίου, πλούσιο σε ιχνοστοιχεία και μέταλλα, χρησιμοποιείται και για Ποσιθεραπεία.

photo by www.loutrakispa.gr

Ας μάθουμε αρχικά τι είναι η ποσιθεραπεία:

Η δράση του πόσιμου Ιαματικού Νερού είναι πολυδιάστατη, διότι περιέχει στοιχεία τα οποία αφομοιώνονται από όλα τα όργανα και τους ιστούς. Ενδείκνυται σε παθήσεις των ουροδόχων οδών, σε παθήσεις του ήπατος, των χοληφόρων οδών, σε παθήσεις του πεπτικού συστήματος, καθώς και στη νεφρολιθίαση, χολολιθίαση, χρόνια δυσκοιλιότητα, υπέρταση, παθήσεις της κύστης, παχυσαρκία, ψαμμίαση, δυσπεψία, διαβήτη, χρόνια ηπατίτιδα και πυελονεφρίτιδα.

Δεν είναι λίγοι βέβαια οι τυχεροί ντόπιοι που επισκέπτονται καθημερινά τον αναπαλαιωμένο όμορφο χώρο για να πίνουν ένα ποτηράκι ιαματικό νερό. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό σε καθημερινή βάση μπορεί να γίνει μόνο σε συνεννόηση με τον γιατρό σας καθώς το νερό περιέχει αμέτρητα στοιχεία που ίσως να μην τα χρειαζόμαστε όλοι σε συχνή βάση.

Το σίγουρο είναι ότι η εμπειρία αυτή μαζί με τις πισίνες σε διάφορες θερμοκρασίες, το σύγχρονο ατμόλουτρο μαζί με την σάουνα ,τα πακέτα μασάζ με ειδική λάσπη από την νεκρά θάλασσα, οι δεκάδες θεραπείες για δερματικές παθήσεις και όχι μόνο, και ο υπέροχος χώρος κάνουν το Loutraki Thermal Spa ένα από τα αγαπημένα μας και δικαίως.

Βρεθήκαμε εκεί (και θα ξαναβρεθούμε σύντομα) και μοιραζόμαστε κάποιες εικόνες μαζί σας!

Για να μάθετε περισσότερα για το συγκεκριμένο spa πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στο επίσημο Site.

You may also like

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More