Μια βόλτα στην Καλών Τεχνών για τα Graffiti

by karderinos

Όρεξη να έχεις και να μην έχεις απαγόρευση κυκλοφορίας και η πόλη αυτή έχει βόλτες που ούτε καν τις έχεις φανταστεί! Μια ηλιόλουστη μέρα λοιπόν μιας Ανοιξης, βρέθηκα να κόβω βόλτες στην σχολή Καλών Τεχνών… απλά για να δω τα υπέροχα graffiti που έχει στους τοίχους εκεί!

Ξεκινάω απ την Κυψέλη με το τρόλεϊ και αφού πιάνω ΗΣΑΠ και βγαίνω στην Καλλιθέα αρχίζω να περπατάω μέχρι εκεί για να συναντήσω μια φίλη που σπουδάζει εκεί και ουσιαστικά μας έκανε και την πρόσκληση.

Το κτίριο απέξω είναι ένα ακόμα ρημαγμένο frame της πόλης, όμως είμαι σίγουρος ότι όταν θα μπω κάτι θα με εντυπωσιάσει, τι στο καλό από εδώ ξεκινάνε τόσοι καλλιτέχνες την καριέρα τους!

Στην είσοδο βλέπω αυτό εδώ, και με το natural filter του ήλιου μοιάζει όντως με ένα έργο τέχνης μιας καριέρας που μόλις ξεκίνησε.

Μπράβο σε εσένα που το έκανες. Θέλω να δω και άλλα και να κάνω καμιά φωτογραφία, αν δεν τροφοδοτήσω το instagram μου και αν δεν γεμίσω με εικόνες τα μάτια μου τι ήρθα να κάνω εδώ; Για να δω, τι έχει πιο κάτω;

Ελα παιδιά, πάμε και πιο μέσα… ίσως μπορούμε να παρακολουθήσουμε και κανένα μάθημα ή στην χειρότερη να δούμε ακόμα περισσότερα έργα τέχνης.

Να και οι πρώτες πόζες:

Ωραίος χώρος για βόλτα τελικά, εννοείται και σε αυτήν την σχολή βλέπω μια έξτρα βρωμιά και ας είναι του Καλλιτεχνικού όμως δεν με χαλάει καθόλου γιατί μόλις βρήκα το τέλειο frame για να κάνω μια καταπληκτική φώτο… ε ναι, αυτή θα την κάνω Post.

οχι, όχι δε πέτυχε μωρέ…. πάμε πάλι με το τρία ; Αυτή την φορά και τέλος γιατί θα με πιάσει η μέση μου ε απ’τα χοροπηδηχτά

Ωραία την βγάλαμε, μοιάζω αυθόρμητος και χαρούμενος, είναι σωστό το frame , πάμε τώρα να πάρουμε λίγο ήλιο και κάποια στιγμή θα το κάνω και blog post.

Ήταν 23 Μαρτίου του 2019.

You may also like

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More