Αυτό το καλοκαίρι μας αξίζει μια 5* εμπειρία

by karderinos

Αυτό είναι και το motto μου κάθε φορά που περνάω κάτι δύσκολο, ή τις φορές που δούλεψα σκληρά για κάτι. Η επιβράβευση του εαυτού σου, είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις.

Κάθε φορά που κερδίζεις μια μάχη επαγγελματική. Κάθε φορά που νικάς έναν δαίμονα, κάθε φορά που κατακτάς μια κορυφή σου αξίζει μια εμπειρία πέντε αστέρων. Φέτος λοιπόν, είναι μια τέτοια στιγμή για όλους.

Ο Μάρτιος μας χαστούκισε, ο Απρίλιος μας γονάτισε και ο Μάιος δεν είναι και τόσο γενναιόδωρος μαζί μας. Και τι θα κάνουμε; ήδη κάποιοι από εμάς μπορεί να περάσαμε δύσκολα; Και αν αργότερα έχουμε και άλλα δύσκολα;

Ε να, λοιπόν μας αξίζει ένα δώρο στον εαυτό μας για την τόση υπομονή.

Φέτος λοιπόν, και αν σχεδιάζεις ταξίδι στην Ελλάδα ρίξε μια ματιά σε πιο ποιοτικά ξενοδοχεία. Πες στον εαυτό σου “μου αξίζει“, άρπαξε την ευκαιρία να δεις την Μύκονο λίγο πιο άδεια. Κάνε λίγο οικονομία και book a room στην Καλντέρα της Σαντορίνης. Μην σκεφτείς τα 3 budget ταξίδια που έχασες και δοκίμασε μια εμπειρία 5 αστέρων.

Με αφορμή αυτό το παραπάνω κείμενο θα καταγράψω μια δικιά μου εμπειρία 5 αστέρων που έζησα το καλοκαίρι του 2019 στην Μύκονο.

Έπρεπε να είμαι εκεί μόνος μου για ένα επαγγελματικό Project, θα συναντούσα αρκετούς συνεργάτες τα πρωινά, δεν θα είχα παρέα για να βγω το βράδυ, θα έτρωγα μόνος μου στα φαγάδικα και δεν θα είχα κάποιον να πάω για καφέ. Είχα αποφασίσει όμως, ότι θα έμενα σε ένα από τα πιο όμορφα και ποιοτικά ξενοδοχεία του νησιού, το Mykonos Riviera.

Άφιξη στο νησί και αμέσως πάω στο boutiqe ξενοδοχείο για αφήσω τα πράγματα μου. Η ευγένεια του προσωπικού με χαλαρώνει και η στιγμή που αντικρίζω το δωμάτιο μου με την υπέροχη θέα είναι μοναδική. Ένα marshall ηχείο είναι έτοιμο να συνδεθεί με την λίστα μου στο spotify και να απολαύσω Pop μουσικάρες.

Minimal διακόσμηση παντού, κυκλαδίτικο σκηνικό ακόμα και στο βαμβακερό μου μπουρνούζι, και ένα κρεβάτι που πραγματικά θα μου έδινε τον πιο ποιοτικό ύπνο.

Δεν βλέπω την ώρα να γυρίσω να χαλαρώσω σε ένα από τα δύο μπάνια του δωματίου. Ναι, είμαι μόνος μου σε ένα δωμάτιο με δύο μπάνια και δεν με χάλασε καθόλου.

Οι επόμενες 3 μέρες με βρήκαν μόνο, σε αυτόν τον υπέροχο χώρο.

Δεν με πείραξε λεπτό που δεν πήγα ποτέ για ποτό (άλλωστε όσοι με ξέρετε θα ξέρετε τι μούχλα είμαι). Το πρωί και μέχρι το μεσημέρι είχα τον χρόνο να κάνω τις βόλτες μου μετά τα επαγγελματικά meetings, άρα δεν ένιωσα μοναξιά καθόλου. Άλλωστε έχω ταξιδέψει και άλλες φορές μόνος μου, και έχει και αυτό την μαγεία του.

Βρήκα τον τρόπο να ζήσω πραγματικά αυτήν την εμπειρία πέντε αστέρων. Όλα ήταν τόσο αρμονικά σε αυτό το ξενοδοχείο, το εστιατόριο είχε ότι ήθελα, το πρωινό ήταν ένα από τα καλύτερα που έχω συναντήσει και η θέα το κερασάκι στην τούρτα.

Παραμέρισα την δυσκολία ότι έχω να φέρω εις πέρας μια δουλειά γεμάτη sales + business και εστίασα στο πόσο ωραία ήταν σε αυτόν τον κυκλαδίτικο τόπο.

Όταν θα περνάς μια δύσκολη στιγμή, αμέσως μετά θα επιβραβεύεις τον εαυτό σου.

Και αυτό το καλοκαίρι σου αξίζει μια εμπειρία 5*

You may also like

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More