7 πράγματα που μπορείς να κάνεις στην “Τσαγιέρα”, στον Κορυδαλλό

by karderinos

Η Αθήνα είναι γεμάτη από μέρη που δημιουργούν συναισθήματα, συγκινήσεις, τάσεις και στιγμές απόλαυσης, ένα τέτοιο μέρος είναι η Τσαγιέρα στον Κορυδαλλό!

Σε ένα πολύ κεντρικό σημείο του Κορυδαλλού (Π. Μελα 44, επάνω στην Ταξιαρχών) η Τσαγιέρα άνοιξε τις πόρτες της για το κοινό πριν από 3 μήνες και έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον απ την πρώτη στιγμή! Ένας όμορφος χώρος που παντρεύει το vintage με το σήμερα και την απλότητα με την ποιότητα. Βρεθήκαμε στην Τσαγιέρα (και μια, και δυο, και θα ξαναβρεθούμε) και σας παραθέτουμε 7 λόγους να κάνετε το ίδιο!

1. Μπορείς να βρεις σπιτικά γλυκά, ολόφρεσκα και σε μεγάλες μερίδες σε σχέση με ότι ξέρεις, που είναι πραγματικά απίθανα. Τα αγαπημένα μας ήταν τα cheececake oreo και τάρτα λεμόνι!

2. Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα μετά από ψώνια στα μαγαζιά να χαλαρώσεις πίνοντας ένα δροσερό φρέντο εσρπέσο ή ένα ζεστό καπουτσίνο. Η τοποθεσία της Τσαγιέρας είναι στην κεντρική αγορά του Κορυδαλλού!

3. Η διακόσμηση είναι τόσο ιδιαίτερη που όσες φορές και να πας εκεί, θα ανακαλύψεις και μια καινούρια πινελιά σε κάποιο σημείο του τοίχου, σε μια στολισμένη γωνιά ή σε κάποιο vintage μπουφέ.

4. Σε περίπτωση που δεν αγαπάς τα γλυκά (εσύ θα χάσεις) έχεις την ευκαιρία τις περισσότερες φορές να απολαύσεις αλμυρά snacks όπως παραδοσιακή τυρόπιτα, αλμυρά cakes και άλλα.

5. Τσαγιέρα χωρίς τσάι.. ε όχι! Διάφορα είδη τσαγιού μπορείς να διαλέξεις και νέες γεύσεις μπορείς να ανακαλύψεις!

6. Δεν είναι στο κέντρο, αλλά ούτε τόσο μακριά! Αγαπάμε το κέντρο όμως όταν φεύγουμε λίγο από αυτό νιώθουμε ότι εκείνη την στιγμή κάτι διαφορετικό κάνουμε… κάτι που γεμίζει τις μπαταρίες μας, σαν να ανακαλύπτουμε μια νέα γειτονιά, και η Αθήνα έχει πανέμορφες γειτονιές!

7. Σε περίπτωση που πας Τετάρτη απόγευμα είναι πολύ πιθανόν να συναντήσεις την Πέγκυ, και να σου πει τα χαρτιά μιας και το κάνει τέλεια! Προσοχή μπορεί να σε σοκάρει με αυτά που θα αποκαλύψει 😛

Ακολουθήστε την Τσαγιέρα στα Social media

Facebook – instagram 

You may also like

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More