Φίλινγκ Μπλέστ

by karderinos

Αγαπημένο μου ημερολόγιο,

10 Ιουνίου 2020 το λέω, το γράφω, και θέλω να το θυμάμαι κάθε μέρα για την υπόλοιπη ζωή μου. Είμαστε ευλογημένοι. Εγώ, εσύ, αυτός που θα διαβάσει αυτό το κείμενο και αυτός που θα το προσπεράσει. Αυτός ο φίλος σου, ο εχθρός μου και ο επόμενος έρωτας σου.

Οι άνθρωποι είμαστε ευλογημένοι… όσο ζούμε, επειδή ζούμε! Τόσο απλό! Το είχες σκεφτεί ποτέ;

Αν ποτέ “χρειάστηκε” να έρθεις πολύ κοντά στον θάνατο τότε σίγουρα θα καταλαβαίνεις απόλυτα αυτό που μόλις διάβασες. Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ και πόσο ντρέπομαι.

Νόμιζα ότι η ζωή μου είναι τόσο δεδομένη, και ότι ακόμα και τις κακές μέρες θα κοιμηθώ το βράδυ και το πρωί θα είναι μια καινούρια μέρα… τόσο αισιόδοξος βλάκας ήμουν.

Νευρίασα με τους ανθρώπους που καμιά φορά διαφωνούσαν έντονα μαζί μου, θύμωνα με τον εαυτό μου που ξεχνούσα τον θερμοσίφωνα ανοιχτό, και με έπιανε χτυποκάρδι να προλάβω να κάνω όλες τις δουλειές μου μέσα στην ημέρα.

Προσπαθούσα να ζήσω τα πάντα για πάντα, χωρίς να νιώθω ευλογημένος που μπορώ να ζω χωρίς προβλήματα υγείας , το είχα σαν δεδομένο. Ηταν το τελευταίο που με ενδιέφερε. Ό,τι και να γίνει, εγώ και αύριο θα είμαι εδώ… Είμαι νέος, γαμηστερός, δεν θα τύχει σε μένα τίποτα, εγώ έχω καταφέρει αυτό και αυτό δεν με σκιάζει φοβέρα καμιά…

Και όμως… η ζωή μας δεν είναι τόσο δεδομένη δεν θα είναι ποτέ όποιος και να είσαι. Μέσα σε μια κακή στιγμή μπορεί να χάσεις ότι πολυτιμότερο έχεις, και μέσα σε μια καλή στιγμή να κερδίσεις το πιο σημαντικό της ζωής. Την δική σου ζωή! Ναι, αυτήν την δεδομένη για όλους… ε δεν είναι τελικά!

Γιαυτό σε παρακαλώ αύριο το πρωί ξύπνα και πες στον εαυτό σου φίλινγκ μπλεστ.

Φίλινκγ μπλέστ… που ξύπνησες, που θα πας στην δουλειά ή που δεν θα πας γιατί είσαι άνεργος. Κάποιος το προηγούμενο βράδυ μπορεί να πέθανε, να ήταν νέος, να είχε όνειρα και να μην το είχε φανταστεί ποτέ ότι θα του συμβεί. Μπορεί και να ήμουν εγώ!

Είσαι τυχερός, είμαστε τυχεροί. Να προσέχουμε, να προσευχόμαστε, να ζούμε όμορφα, να μην αφήνουμε τίποτα μέσα μας, να λέμε ότι μας ενοχλεί και να μην φοβόμαστε κανέναν.

Η ζωή είναι δώρο, ένα δώρο που το κρατάς στα χέρια σου κάθε μέρα και πρέπει να είσαι ευτυχισμένος. Ήμουν πάντα θετικός, όμως από σήμερα υπόσχομαι να είμαι ακόμα περισσότερο.

Kάνε το ίδιο,

‘Eλα να πούμε μαζί φίλινγκ μπλέστ και να είναι ΑΛΗΘΕΙΑ.

You may also like

2 comments

Αλιόνα June 10, 2020 - 8:27 pm

Το κείμενο είναι πολύ ωραίο ❤️ συγκινήθηκα 🙏

Reply
Τι μου έμαθε η Καραντίνα - Karderinos May 15, 2021 - 7:15 pm

[…] Φίλινγκ Μπλέστ […]

Reply

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More