10 φωτογραφικές μου στιγμές από την (άδεια) Σαντορίνη του 2020

by karderinos

Αν κάποιος μου έλεγε κάποια στιγμή, ότι θα έρθει μια μέρα ή ένα καλοκαίρι και η Σαντορίνη θα είναι άδεια από ταξιδιώτες θα τον έλεγα απλά τρελό! Το καλοκαίρι του 2020 ήταν αυτό που δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα ζήσουμε και η αλήθεια είναι ότι ακόμα δυσκολεύομαι να το πιστέψω ότι περνάμε όλο αυτό με την πανδημία!

Όπως κάθε αρνητικό πράγμα που συμβαίνει στη ζωή μου, προσπάθησα και εδώ να βρω τα θετικά σημεία. Δύσκολο. Πραγματικά δύσκολο, όταν καθημερινά φεύγει κόσμος από τον ιό, εγώ να κάνω θετικές σκέψεις. Είναι όμως έτσι ο χαρακτήρας μου και τα κατάφερα! Έτσι, από νωρίς (δηλαδή από τον Ιούνιο του 20) είπα, φέτος θα προσπαθήσω να πάω σε νησιά που πριν ήταν απλησίαστα από κόσμο!

Η Σαντορίνη!

Ναι, η Σαντορίνη! Αυτό το δικό μας νησί, που ποτέ δεν ήταν δικό μας; Ε λοιπόν, το καλοκαίρι του 20 όσοι τυχεροί βρεθήκαμε εκεί, είδαμε εικόνες που θα τις θυμόμαστε για πάντα! Ναι, το είπα και το έκανα! Βρέθηκα τον Σεπτέμβρη του 20 εκεί, και δεν πίστευα στα μάτια μου! Αν ήσουν και εσύ ένας από αυτούς, θα καταλαβαίνεις τον ενθουσιασμό μου! Φωτογράφισα λοιπόν την άδεια Σαντορίνη, για να έχω να θυμάμαι όταν θα περάσει ο καιρός, και ο covid θα είναι παρελθόν. Τα καλύτερα θα έρθουν ξανά για όλους μας!

Πάμε να σας δείξω λοιπόν, ιστορικές φωτογραφίες!

Άδειά Τραπέζια παντού!
Από ψηλά, στο Πύργο Σαντορίνης
Το επίσης άδειο μας, ξενοδοχείο!
Ηλιοβασίλεμα στο γνωστό σημείο που ήταν και αυτό άδειο!
Εγώ μπροστά από μια μπλε πόρτα, και 2-3 ακόμα, σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία του νησιού.
Τα σουβενιράδικα που περίμεναν καρτερικά, κάποιον να ψωνίσει!
Ω ναι, ένα από τα κεντρικά δρομάκια στην Οία!

Εννοείται ότι στο αρχείο μου έχω και άλλες, και ναι, συχνά πυκνά θα πηγαίνω να τις χαζεύω μπας και το πιστέψω ότι είδαμε τη Σαντορίνη έτσι!

Διάβασε επίσης:

Ηρακλειά (μου)

Σέριφος, η απείραχτη

You may also like

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More