Πήγα στα Gr80s #διπλής

by karderinos

Σίγουρα είμαι χαρούμενος που έχω να διηγηθώ και να μοιραστώ αναμνήσεις απο την 80s δεκαετία και μπορεί να μην ήμουν έφηβος αλλα παιδάκι, ομως ήμουν ένα παιδάκι που ακόμα θυμάται  την μυρωδιά απ τα δρακουλίνια και την κουκουρουκου και ίσως είσαι και εσύ στην ίδια φάση και με νιώθεις κάπως!

Ίσως ζήλεψες και εσύ τα αδέλφια σου που είχαν χαρτζιλίκι να αγοράσουν τα αυτοκόλλητα της “Τόλμη και Γοητεία” τρέλας ή ίσως θυμάσαι και εσύ το τραγούδι από την διαφήμιση του Carnation, ίσως και εσένα να σε κουβάλησε ο μπαμπάς σου σε μια Πασοκ συγκέντρωση και εσύ είχες βαρεθεί τρομερά με όλο αυτό το θέαμα.

Μια δυνατή χαστούκα διαδραματίζετε αυτή την στιγμή στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στο Τεχνόπολις που βρίσκετε η έκθεση Gr80s και αν πας εκεί εκτός από αυτά που θα δούνε τα μάτια σου, θα νιώσεις, θα δεις και θα ακούσεις πράγματα που σίγουρα θα σε ταξιδέψουν εκεί πίσω.. Εγώ βρέθηκα ένα πρωινό με ήλιο και το κινητό μου δεν σταμάτησε να φωτογραφίζει πράγματα που είδα.

Ωρα να τα μοιραστώ μαζί σας τι είδα όταν πήγα στα Gr80s Διπλής λέω γιατί πήγα με το σώμα και το μυαλό!

Διάρκεια έκθεσης: 25/01 – 12/03, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων // www.gr80s.gr

Τρίτη-Παρασκευή 12:00-20:00 και Σάββατο & Κυριακή 10:00-22:00 // Εισιτήριο: 5€

You may also like

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More