Τσεκίν στο Brown Acropol της Ομόνοιας

by karderinos

Δε χωρά καμία αμφιβολία πια ότι η Ομόνοια συνεχώς αλλάζει πρόσωπο και πάντα το καινούριο είναι καλύτερο! Μετά την αλλαγή στην πλατεία (εδώ αυτό που είχα γράψει λίγες μέρες μετά τα εγκαίνια της πλατείας), σειρά έχουν τα καινούρια ξενοδοχεία. Η Brown κάνει την αρχή και μας συστήνει το νέο Acropol.

Άνοιξέ στις 18 Ιουλίου και είχα τη χαρά να μπορώ να έχω ένα weekend εκεί με σκοπό να καταγράψω την εμπειρία μου. Μια εμπειρία που από την αρχή σας λέω ότι ήταν μοναδική.

Το ιστορικό ξενοδοχείο Ακροπόλ στην Ομόνοια χτίστηκε το 1976 από τον διεθνώς αναγνωρισμένο αρχιτέκτονα Εμμανουήλ Βουρέκα που είχε σχεδιάσει κτήρια-ορόσημα της Αθήνας, όπως το Hilton, το Μέγαρο Μουσικής, αλλά και πολλές αστικές πολυκατοικίες που θαυμάζουμε ακόμα στις ασπρόμαυρες ελληνικές ταινίες. Το Ακροπόλ είναι ένα θαυμάσιο δείγμα ελληνικού μοντερνισμού με πολύ ιδιαίτερες αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες.

Στην είσοδο η τεράστια ντισκομπάλα σε καλωσορίζει δίνοντας αμέσως το σύνθημα ότι το ξενοδοχείο αυτό είναι fun, έχει χαρακτήρα και αγαπάει τις νέες γενιές, που όμως αγαπούν τα all time classic πράγματα! Η εξυπηρέτηση στη ρεσεψιόν πολύ κουλ και χαλαρή. Ευγένεια, χαμόγελα, πήραμε το κλειδί και πάμε να δούμε το δωμάτιο!

Το Brown Acropol έχει 165 ευρύχωρα design δωμάτια που μοιάζουν σαν να βγήκαν από τα 70s. Με το που μπαίνω στο δωμάτιο είμαι σίγουρος ότι θα περάσω ωραία. Τα retro vibes κυριαρχούν, το κρεβάτι είναι τεράστιο και άνετο, το mini bar έχει όλα όσα μπορεί να χρειαστώ, το μπάνιο είναι καταπληκτικό και έχω και ένα τέλειο μπαλκόνι!

Ένα μπαλκόνι που βλέπει στην πλατεία και είναι πια μια θέα, που δε χορταίνεις να βλέπεις!

Σε κάθε διάδρομο υπάρχει μια ντισκομπάλα και σε κάθε σκάλα υπάρχουν φωτογραφικά έργα του Σπύρου Στάβερη από την Αθήνα των 80s. Η διαδρομή από τον πρώτο στον όγδοο είναι ένα μικρό μουσείο!

Ανεβαίνω στο rooftop γιατί έχω ακούσει τόσα πολλά για αυτό! Η πρώτη αντίδραση είναι σοκ! Υπέροχα χρώματα τριγύρω, επένδυση με ξύλο σε πάτωμα και μπαρ, ευρύχωροι χώροι, τρία τζακούζι για να μπορούν οι επισκέπτες να δροσίζονται και κάτι μου λέει ότι αυτό το rooftop θα φιλοξενήσει μεγάλα Αθηναϊκά parties και όχι μόνο!

To ιδιαίτερο rooftop του Brown Acropol με θέα στην Ακρόπολη και τη πλατεία Ομονοίας,  είναι ανοιχτό για όλους μας και είναι μια καλή ευκαιρία να βγούμε στην Ομόνοια και γιατί όχι, να αλλάξουμε ακόμα περισσότερο την Ομόνοια!

Το πρωινο ξύπνημα στο Brown Acropol ηταν το ίδιο εντυπωσιακό μιας βρεθηκα μπροστά σε έναν τεράστιο μπουφέ με φαγητά που είχε από όλα! Θα μπορούσε άνετα να ήταν μπουφές μεσημεριανού. Οι φωτογραφίες το μαρτυρούν άλλωστε.

Αν δε μένετε στην Αθήνα και ψάχνετε ένα ξενοδοχείο που σε φυσιολογική τιμή μπορεί να σας φιλοξενήσει άψογα, το νέο Αcropol είναι ακριβώς αυτό! Αν πάλι μένετε στην πόλη αυτή, τότε μόλις παρουσιάστηκε μια ευκαιρία για staycation!

__________________________________________________________________________________

Brown Acropol
1, Panagi Tsaldari (Pireos) Str., 105 52, Athens
Reservations: reservations.greece@brownhotels.com
T.: +302144441300
E.: acropol@brownhotels.com
www.brownhotels.com

*staycation= διακοπές στην πόλη που μένουμε

 

 

You may also like

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More